Ontdek de mooiste bestemmingen in Nederland

Zo maak je vakantie in eigen land onvergetelijk
Zo maak je vakantie in eigen land onvergetelijk
12 april 2022 14 april 2022 3 minuten 0 reacties

Ontdek de mooiste bestemmingen in eigen land

Ons prachtige land kent heel veel mooie vakantiebestemmingen. Het is dan ook zeker aan te raden om te kiezen voor een vakantie in eigen land. Maar waar kun je allemaal naartoe en wat zijn de mooiste plekken om jouw vakantie in Nederland door te brengen? Hier lees je meer over de beste bestemmingen in eigen land.

Aan de kust

Nederland heeft honderden kilometers aan kust en het is dan ook altijd mogelijk om een mooie plek te vinden waar jij naartoe gaat voor je vakantie. Ook in eigen land kun je genieten van zon, zee en strand. Wist je dat de provincie Zeeland de meeste zonuren heeft van ons land? Kijk eens naar een verblijf in Zeeuwse badplaatsen zoals Renesse, Burgh-Haamstede, Westkapelle, Zoutelande en Breskens. Dit zijn stuk voor stuk populaire en mooie bestemmingen.

In Zuid-Holland kun je ook bij tal van mooie plekken terecht. Wat dacht je van het altijd gezellige Scheveningen, het hippe Noordwijk of Kijkduin? Deze mooie badplaatsen hebben stuk voor stuk brede stranden waar genoeg ruimte is om te ontspannen. Zandvoort, Bergen aan Zee en Callantsoog behoren tot de populaire badplaatsen in Noord-Holland. Natuurlijk mogen we de Waddeneilanden niet vergeten. Voor rust en ontspanning zijn de stranden van deze eilanden de perfecte bestemming.

In de natuur

Je kunt er ook voor kiezen om jouw vakantie door te brengen in de natuur. Aan mooie natuurgebieden geen gebrek in Nederland. Nationaal Park de Hoge Veluwe in Gelderland is het meest bekende natuurgebied: schaapskuddes, zandverstuivingen, donkere wouden zijn hier allemaal te bewonderen. De Veluwe is een perfecte locatie voor een wandel- of fietsvakantie. Ook Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant is een schitterend stukje Nederland. Hier wordt je aangemoedigd om buiten de gebaande paden te treden en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Er zijn nog veel meer mooie natuurgebieden in Nederland: zowel nationale parken als bossen en uitgestrekte velden bieden jou de mogelijkheid om een heerlijk verblijf in de natuur te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een actieve vakantie in de natuur!

De mooiste steden

Een stedentrip in eigen land: waarom niet? Er zijn genoeg prachtige steden die het ontdekken waard zijn. Behalve de bekende steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn er nog veel meer mooie plekken met een rijke historie. Wat dacht je van een trip naar een van de onderstaande steden?

  • Maastricht: met een vakantie naar Maastricht kies je gegarandeerd voor een mix van natuur, gezelligheid, bezienswaardigheden en heerlijk eten.
  • Delft: het mooie Delft heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar is ook nog eens heel erg gezellig.
  • Leiden: de Sleutelstad heeft alle ingrediënten voor een succesvolle vakantie. Een sfeervol centrum, indrukwekkende musea en heel veel gezelligheid.

Zo kies je de beste accommodatie

Heb je een mooie bestemming gevonden? Dan kun je op zoek naar een goede accommodatie. Van een vakantiepark tot een hotel: je hebt volop mogelijkheden om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Een geslaagde vakantie begint met een goede accommodatie: ontdek alle opties en boek jouw vakantie in eigen land!

Reacties (0)

Geen reacties gevonden…

Plaats reactie