Lees alles over Roompot, Europarcs en meer...

Dit zijn de beste Nederlandse vakantieparken
Dit zijn de beste Nederlandse vakantieparken
15 april 2022 20 april 2022 3 minuten 0 reacties

Waar moet een vakantiepark aan voldoen?

Nederland kent heel wat verschillende vakantieparken: maar wat maakt een vakantiepark nu een goede keuze en wat zijn jouw mogelijkheden? Hier lees je alles over de belangrijkste zaken waar een vakantiepark aan moet voldoen en ontdek je ook de beste Nederlandse vakantieparken.

Iedereen heeft andere wensen als het aankomt op de keuze voor een vakantiepark. De een wil graag dat het aantrekkelijk is voor tieners, terwijl de ander juist veel waarde hecht aan de accommodatie zelf, de locatie of de mogelijkheden op het park. De meeste vakantiegangers letten op de volgende zaken:

 • Accommodatie: de staat van de vakantiehuizen moet goed zijn. Vakantiegangers zijn vandaag de dag op zoek naar vakantiehuizen die voldoen aan de hedendaagse eisen.
 • Prijs: de prijs van een huisje is een belangrijke factor. Dit heeft ook te maken met de staat van de accommodatie en de locatie.
 • Recreatie en horeca: veel vakantiegangers vinden het belangrijk als er een restaurant op het park aanwezig is. Ook de aanwezigheid van een zwembad is voor velen een belangrijk punt. Faciliteiten voor kinderen blijven ook belangrijk.
 • Fietsverhuur: is het mogelijk om een fiets te huren voor een fietstocht in de omgeving? DIt is voor veel vakantiegangers een belangrijke factor bij het boeken.
 • Wellness: een vakantiepark met wellness faciliteiten is ook in trek bij vakantiegangers.

De beste Nederlandse vakantieparken

Wat zijn op dit moment de beste Nederlandse vakantieparken waar jij een heerlijke vakantie kunt boeken? Hier vind je een overzicht van de bekende namen en belangrijke informatie. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om een vakantiepark te vinden in eigen land die aan je wensen voldoet.

Roompot

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Er bevinden zich meer dan 185 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Roompot heeft diverse soorten parken: van comfortabele parken en premium resorts tot aantrekkelijke campings. De aanbieder wil een plek creëren waar iedereen welkom is en tot zichzelf en elkaar kan komen. De grootste voordelen van Roompot vakantieparken:

 • Ruime keuze uit meer dan 200 bestemmingen in Europa.
 • Mogelijkheden om te profiteren van vroegboekkorting.
 • Roompot biedt verschillende zekerheden zoals omboekgarantie, veilig verblijf en dagelijkse bereikbaarheid.

Europarcs

Europarcs is een Nederlands familiebedrijf: het hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn. Het bedrijf ontwikkelt vakantieparken en verkoopt vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke gasten. Het bedrijf biedt vakantieparken op mooie locaties: midden in de natuur, het bos, de bergen, aan het water en in de buurt van leuke steden. Er zijn inmiddels 60 parken die onder Europarcs vallen. De grootste voordelen van Europarcs vakantieparken:

 • Je kiest altijd een bestemming in een mooie omgeving.
 • Het is goed mogelijk om voor een Europarcs resorts te kiezen, waarbij je kiest voor extra luxe en kwaliteit.
 • Boek een Europarcs vakantiepark in Nederland, België en Oostenrijk.

Landal Greenparks

Landal Greenparks is een van de bekende bedrijven voor vakantieparken in Nederland. Het bedrijf biedt het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur. Je bent hierbij altijd verzekerd van uitgebreide faciliteiten. Landal Greenparks biedt meer dan 100 parken in 9 landen, waardoor het aanbod enorm is. De grootste voordelen van Landal Greenparks vakantieparken:

 • Landal Greenparks richt zich enorm op duurzaamheid.
 • Het bedrijf heeft de afgelopen jaren al meerdere publieksprijzen gewonnen.
 • Je kunt gemakkelijk omboeken, ook 1 dag voor aankomst.

Center Parcs

Center Parcs is een van de bekende namen als het gaat om vakantieparken in Nederland. Het bedrijf heeft 27 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Je kiest gegarandeerd voor een vakantie in de natuur. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht en voldoen aan de hedendaagse eisen. De grootste voordelen van Center Parcs vakantieparken:

 • Je kiest gegarandeerd voor een vakantiepark met subtropisch zwembad.
 • Center Parcs biedt verschillende soorten accommodaties voor iedereen.
 • Maak gebruik van vroegboekkorting en kosteloos omboeken.

Reacties (0)

Geen reacties gevonden…

Plaats reactie